17 May 2009

~"MAHZAN SYG" &"TAZ KESAYANGAN SEMUA" SAYA DI TAG~

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 5/17/2009 12:53:00 AM
hoho...sori kpd en.mahzan..kerana lambt respond tag anda ..heheh...
arahan berbunyi:

"carik album ke9, bukak gambar ke9, n then cter kn psl gmbar 2. invite 6 org lg rakan anda. kepada sesiapa yg kene tag 2..ckp sy kene tag...tambahan daripada en.mahzan..'MAHZAN SYG SY KENE TAG' hahahahaha :p "

daripada cik taz... aku telah diberi arahan berikut:

"carik album ke 6, bukak gambar ke 6, n then cter kn psl gmbar 2. invite 6 org lg rakan anda. kepada sesiapa yg kene tag 2..ckp sy kene tag...tambahan dari taz, dia suruh tulis, "taz kesayangan semua tag saya (:"

oleh kerana arahan yang diberi lebih kurang sama dan lately aku agak busy..MAAF YE TAZ AND MAHZAN..jadi,aku jawab kedua2 tag dlm post yang sama
dengan mengikuti arahan yang diberi menunjukkankedua2 gambar yg terpilih tidak sesuai utk diletakkn disini..kerana gambar tersebut agak peribadi...heheh..xbleh...so,aku pun plih gambo no. 10....gambo diats diambil setelah aku bersiap ke BTN part 4..hehe...aku bersama bestfriendku EKYn...heheh...

dengan penuh brsemangatnya aku telah memilih org2 dibwh utk bersedia di tag...tajuk mestilah berbunyi begini" SHA PENUH KASIH SAYANG SAYA KENE TAG"
1. ekyn
2.nisa
3.izzy
4.miza
5.cik maz
6.kechix


2 PeMbErI IdeA:

tazz on May 17, 2009 at 8:55 PM said...

hehe. ape ek gmbr yg peribadi sgt tu :p

tea O_ais_limau(ais kurang ar) on May 17, 2009 at 11:54 PM said...

gambo tue xsesuai untuk tontonan umum..haha