23 October 2010

Hati masih disana

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 10/23/2010 05:32:00 AM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...

tak sabar rasanya ingin pulang ke kampung halaman... rindu kepada encik bapak dan puan mak semakin membara... sangat gembira bila encik bapak dan puan mak datang Puchong... huhu... leh manja-manja dengan mereka... uwaaaaa.... bila nak balik Melaka lagi neh!!!... huhuhu

selagi ada waktu

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 10/23/2010 05:19:00 AM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...

tinggal 2 hari lagi paper 1st akan bermula... persiapan ??? in progress.... huh... debaran semakin hangat terasa kerna paper 1st kali ini sangat merisaukan aku... memandangkan test n quiz entah hape2 aku jawab... huhhu... aku faham concept tp entah le.. bila nk apply kt soalan.. macam bingung... macam tak pernah belajar... knapa harus jadi sebegini... semalam aku sempat mendapatkan restu dan moga dihalalkn segala ilmu daripada lect yg mengajar subject QMT 585 ni.. huhuhu....

selagi ada waktu... selagi ada kudrat... perjuanganku belum berakhir... aku ingin capai pointer tertinggi yang pernah aku capai dulu.. aku tau aku boleh tapi memerlukan kerajinan yang tahap tinggi... aku ingin sejarah dahulu kembali dengan pointer diluar jangkaan.. Ya Allah.. berikanlah aku kekuatan agar dapat aku tempuh hari-hariku... semoga kejayaan mengiringi setiap langkahku... aminnnn

17 October 2010

sempat lagi..

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 10/17/2010 02:20:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...

teringat en. future... tiba-tiba rindu en. future... hehehe... suka cari gaduh dengan beliau... dan seperti biasa beliau tetap sabar melayan setiap karenah yang aku utara kan... terfikir juga... tidak sepatutnya dan tidak perlu aku jadi sensitif sampai sebegitu...namun...entah...heheh...

pada ketika ini beliau sedang sibuk menghadiri program finishing school... waaaaahhh... en. future dah nk graduate dah...sekejap je masa berlalu... pelbagai bentuk harapan aku sandarkan kepadanya... untuk kehidupan aku, beliau ataupun lebih mudah.. kehidupan kami akan datang... harapan demi harapan bertandang... kerana aku ingin menjadi sebahagian kehidupan beliau kini dan selamanya.. aku ingin beliau...bersama-sama menjalani sebuah kehidupan yang terdapat pelbagai corak dan arus onak duri...yang mungkin diselang-selikan gelak ketawa dan sebuah kebahagian...dan langkah seterusnya menikmati hari-hari tua kami... tidak ketinggalan bersama menjalani ibadah kami...HAJI n Umrah...insyAllah... semoga segala harapan menjadi kenyataan... aminnn

make my day

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 10/17/2010 02:10:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...

alhamdulillah... semalam aku dapat ketenangan... melepaskan segala permasalahan yang terperap dalam kotak fikiran... aku ingin rehat.. menikmati hari berada di rumah.. tanpa memikirkan test n report2 yg perlu dihantar... aku ingin begitu untuk semalam...hanya semalam... tapi hari ini aku perlu bangkit bangun untuk melunaskan hutang semalam... ya.. aku perlu buat apa yang perlu aku lakukan kerana aku seorang pelajar... tugas aku belajar ....

sambil2 aku mengetuk keyboard lappy kesayangan aku ni .aku sempat forecast pointer untuk sem ni... agak2 dapatkah aku capai target aku? Ya Allah permudahkan urusan hambaMu ini.. hati aku mula merasakan debaran hangat tarikh final exam yang kurang dari 1 minggu ni... ...dup...dap...dup...dap...