31 May 2011

terhenti disini..

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 5/31/2011 11:56:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
Sedangku membaca wajahmu
Senyumanmu menggambarkan sesuatu
Jika kau fahami isi hatiku
Ku tak ingin waktu henti tanpamu

Dirimu menyalahkan sebuah erti
Tapi diriku masih terhenti di sini
Dan jalanku masih belum dapat ku pasti
Namun diriku masih terhenti di sini

Andai kau dapat memahami
Bahawa ku menangung semua ini
Bukan niatku ingin kau pergi
kerna ku masih terhenti di sini
Tiada daya untuk ku lakukannya
Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta
Tiada daya untuk ku lakukannya
Kau tiba, di waktu ku masih punyai cinta




post signature

sedih la plakk

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 5/31/2011 11:30:00 AM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
Assalamualaikum...
camne nk ckp ea? xtau nk mula dari mane... mmg terasa sgt down la plak...ini bkn pasal relationship ...ini pasal kehidupan ..yep.. skrg ni aku rase looser sgt2...mmg tak tau nk wat pe... nk start dari mane... nk luahkan pun xboleh..nk simpan.. hati tersepit... tapi nk wat cmne..mmg dh bukan rezeki aku.. ape2 pun kene go on gak... nak aje aku g bgtau org tersebut..tp ramai yang kate xperlu... tp aku ni camne? aku rase mcm hape je skrg ni..mmg senang r kalu berckp je... ni yg tanggung ni ape cer?? pendam je ..simpan je?? aku tak sangka jadi camni... byk peluang aku buang camtue je.. saje je nk melambatkan segalanya... huhu.. kalu x dh selamat dh aku skrg ni.. dh relax .. seriously,, mmg teramat sangat kecewa...
 wassalam...
post signature

29 May 2011

Pengsannnnnn lagi..Oppa nk mai dh

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 5/29/2011 09:16:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post

Assalamualaikum...

uwaaaa.... nk tgk jang geun suk kt klcc minggu dpn... sape nk support ni...uwaaaa... tlg2...huhuhuhu nk jang geun suk gak

lagi rase nk pengsaaannnn... bile sore beliau yg sgt macho ni ckp bahasa Malaysia... huhuh.. aku suke tgk dia semenjak Dip agi..uwaaaaa... lagu dia paling aku suke dgr...time of waiting... yg dlm cite Doremifasolatido tue... kalu yang lain2 dtg xpe agi...tapi bile dia ni nk mai..seronok nye... mcm nk pegi...tp apakan daya duit xde ...uwaaa... dok uma diam2 le nampak nye...ape2 pun....WELCOME to MALAYSIA JANG GEUN SUK!!!heheheh

post signature wassalam...

08 May 2011

a walk to remember...

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 5/08/2011 12:40:00 AM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
Assalamualaikum ...

alhamdulillah 3 paper telah selamat..tinggal 1 je paper je lagi ni..huhu.. sesak nafas nk habiskan sumer ni ..huhu.. anyway.. just nk habaq aku sebenarnya cam dh xde mood nk abiskan 1 paper je ni... seorang demi seorang housemate aku bakal meninggalkan istana kami ni..huhu.. sebak sgt.. yup.. nampak gagah di luar.. tapi hanya Allah s.w.t yang tau bertapa tisunye hati ini.. sgt2... 

orang kata ... bru sekejap kot... tapi ianya meninggalkan seribu satu kenangan.. macam2 yang aku dpt biler aku mula melangkah ke rumah ini.. kenapa terasa begitu kejap je masa berlalu... kenapa bru kini?? kalu dibuang perkataan kalu..if .. seandainya.. kan bagus.. tp inilah takdir yang telah ditentukn Nya... namun aku tetap bersyukur kami saling mengenali antara satu sama lain.. alhamdulillah... sangat menghargai persahabatan ini.. 

dah tiada gelak ketawa kedengaran... berjemaah turun beli makanan same... snap2 gambo pastu same2 tgk hasilnya..gelak same... gossip same2... bobok same2... berderet2..hehe...aku akan merindui saat2 itu... mcm2 xtvt kite buat..  we are together... setiap pengalaman manis ad bersama korg.. singkat sungguh...  terasa mcm dh lame kenal korg... thanks sgt2 jadi kan aku sebagai kawan korang... mcm2 nk cite.. first time aku kt uma ni.. ape yg sgt2 best.. ape yg paling seronok...

to be continued...