01 August 2012

Excited!!!

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 8/01/2012 03:16:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
Assalamualaikum...

lame betul tak melepak kat blog ni.. berhabuk dh.. ishk2... hehehe... maaf le.. lately busy semacam.. dah keje life pun makin busy ... even puasa hari pertama pun xdpt nk balik Melaka... huhuhu tuntutan kerja perlu aku bertindak sebegitu cewahhh...

ok.. pada minggu lepas iaitu 26 august 2012.. pertama kali nye aku naik Dragon Apprentice... pada mula nya tak de niat pun nk naik ( bos ad) tapi bile nk cross the track sambil dengan sopan nye bg signal thumb down..aku pun mula melangkah.. tiba2... bos suh aku naik..aku mula geleng kepala tanda tak nak.. takut maaa.... aku kene gak naik.. uwaaa... mmg menangis weh.. terketar2.. dan aku disuruh naik benda alah tue untuk kali 2 oleh operator yag bertauliah.. nah amik ko bukan sekali tapi lima kali aku naik.. hahhaa... sampai sakit tekak menjerit.. wokey ni baru dragon apprentice belum the dragon ( naga dewasa yg extrem), project x(yang curam semacam) dan dino island( curam n confirm basah).... hehee... mmg nmpk boring kalu kite operate bende tue tanpa ade guest.. tp akan jd more exciting if there is guest dan yang penting kita kne cuba dulu baru kita akan tau best ke x ride ni.. so, don't judge book by it's cover ok? overall mmg best.... pada hari tersebut kami telah diberi peluang ride aquazone wave racer yang syok n korg akan basah kt sane... yang technic twister pun kalu di adjust kn kelajuan 80% above mau termuntah hahhha... kids power tower plak mmg best korg just tarik je tali tue n hold it sampai kt atas.. n korg akan nmpk bertapa luasnya Legoland ni.. tp nk view lagi cantik perlu lah naik observation tower....

can't wait for another ride... (^_^)

p/s: xsabar nk abis kn training untuk setiap ride... weeee....


 wassalam...