20 November 2011

mood ** KeJiWAnGan"

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 11/20/2011 03:17:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
 Assalamualaikum...

ske tgk gambo n kartun sweet2 ni...hehehe



sweet.. mmg x sangka boleh falling with my En. Future...kih3


En. Future selalu dpt attention from other girls... huhuhu tp beliau xde nk rahsia dia ad sy..


hahaha selalu camgini..hahaha comel...


beliau selalu ad disisi bila sy x ok..heheheh


hahahahhaa


scene ni mcm slalu ad ...comey

yeahhh... alhamdulillah beliau selalu ad dikala susah mahupun senang...

smoga rasa bahagia ini akan sentiasa ad dalam diri kami..
untuk selamanya... InsyaALLAH....


                                                                      wassalam...
post signature

09 November 2011

MerAngka MasA DePaN

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 11/09/2011 10:58:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
Assalamualaikum...

sekarang umur semakin bertambah..besar kemungkinan akan ke satu fasa yang baru iaitu membina kerjaya ataupun fasa mencari rezeki..

selepas itu fasa yang dinanti kan iaitu bertunang dan kahwin... rata2 aku tengok bila bertunang dah macam kerja kahwin siap ada khemah bagai... rasa nya baek terus nikah hanya tambah duit upah tok kadi je.ngegege... yela ..lain orang lain katung duitnya.. bukan jeles ke hapa ke.. aku tau setakat mana mampu aku... aku gemar sesuatu yang simple.. xnak leceh2... cukup ape yang ad je.. buat mane yang mampu je.. sebenarnya, aku sendiri xtau makna CANTIK ...cth: nk describe sesuatu barang tue seperti kasut atau beg..hatta baju kurung aku pun.. sebenarnya aku xpandai memilih..agak2 sedap mata memandang grab je... btw.. aku xselalu shopping baju,kasut, beg bagai... aku banyak kepada gajet2..tp nk kate gajet latest aku gne ni pun xde le update .macam gitu gak..enthla... aku pun xtau..cume skrg ni aku semakin menyukai photography...barang terbaru aku beli adalah beg DSLR WINNER.. next nk kumpul duit beli speed light ... pastu aku try tanya En.Future.. agak2 nnti hantaran saya nk lens 18-200 bleh? hahaha.. alhamdulillah jawab beliau positive tp kene bergantung pada budget ye.. hehhee.. senyum sampai telinga... terima kasih syg...syg manyak2 r gini dak inte ni..hahahhha....

secara logik nye... aku xreti pakai handbeg...handbeg yg satu ni pun En.Future yang belikan... serius memang aku xreti nk cari... pastu kasut plak aku segan al maklum la saiz kapal titanic .. segan nk letak atas tray ..hehehe..

ape2 pun tgk la nnti bile usia meningkat ..akan ad perubahan ke tidak ??...


 wassalam...
post signature

04 November 2011

convocation En. Future

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 11/04/2011 05:03:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post


Assalamualaikum...

30 October 2011 adalah tarikh konvokesyen En. Future... macam xpercaya je dh konvo dah ...cepat je mase berlalu.. serius time si dia berada di dalam dewan.. terasa sebak je tgk si dia dia atas stage terima scroll ... huhuu... osmet2 kesayangan gadis kristal pun aku xdapat jumpe semua nya.. just Atiq dgn Fad je.. serius sedih.. ape2 pun aku bangga dengan korg sume.. jujur..aku tersenyum tgk sorg2 naik stage... mcm xpercaya je... sekarang ni tgl aku je blum konvo agi.. lpas ni aku akan menyusul..insyAllah... semoga mereka semua berjaya dalam kehidupan masing2...

ok2.. jom kite tgk pic konvo ni.. maaf le..aku bukan pro nk amik gambo sumer cantek2.. aku masih baru lagi.. masih lagi nk belajar ...maaf ye... (^_^)


sahabat2 terima skrol


tahniah sumer


encik future dengan riang gumbira nya


me n En future.. dh jd senior dh


me, zul, kak su n adik kak su.. finally dpt gak jumpe kak su.(^_^)


En.Future n family


singgah sebentar


me, En future.. n aniq yng comel time tdo


En.Future n friends


spontan tp tersgt comey... thanks dear

(^_^)

Apa2 pun tahniah sumer... semoga berjaya dalam kerjaya masing2... kawen jgn lupe jemput


 wassalam...
post signature