20 February 2010

~love is....~

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 2/20/2010 12:53:00 AM 2 PeMbErI IdeA Links to this post

salam...

cinta dapat mgubah debu beralih emas....kruh mnjadi bening....sakit mnjadi sembuh....derita mnjadi nikmat...dan kmarahan mnjdi rahmat....

thanks a lot to my "future" give me love n a lot of inspiration n also advices ....hope berkekalan....(^_^)

"Ya Allah...Ya Muhaimin...dari setinggi dan sluas kasih sygMu,Kau limpahknlah rahmat dan keampunan kpd kami...satukn hati kami sprt Engkau satukn hati Adam dan Hawa,Yusof dan Zulaikha dan sprt Engkau satukan hati Muhammad SAW dan Siti Khatijah....Ya Rabbi...limpahknlah kpd kami sifat tunduk dan tawadduk....murahkan rezeki kami berkatilh ilmu kami...brsykur dgn segala rahmatMu,brsabar dgn segala ujianMu...semoga kebahagian abadi akn mnjadi milik kami di dunia dan akhirat.....sesungguhnya Engkau sebaik-baik pelindung dan sebaik-baik penolong...Amin Ya Rabbal Alamin...."

~need to move~

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 2/20/2010 12:43:00 AM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...

uwaaaaaa....nape begitu pantas masa berlalu tanpa aku sedar mid term break hampir ke penghujungnya......terasa malas pun ade neh...tp kena kuatkan semangat weh.... ini adalah masa depan ku...kalu sambil lewa..nti keje pun dpt yg "sambil lewa" gak..camne??aiyokk xtau...hahha..

whatever it is i have to move...gerak ler weh... melayan karenah test yg menguji kesabaran seorang pelajar...xment yg xtau ape penghujungnya....dan aku???ishkk222.... xkan nk melepak plak...

sesi monolog:kejor sha..kejor... kate nk DL sem ni....ape cer??? beb jgn angan2 tahi ayam weh...you need to move!!!! nnti menyesal xsudah..meleleh air mata darah pun xkan kembali kan masa itu weh... ingt parents ...ingt family..ape tujuan sebenar anda.. .... arghhhhh!!!!! nk ke tgk result teruk ????weh mane kegemilangan anda???...kalu ko still xgerak ko kn menyesal!!!

06 February 2010

~rush2~

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 2/06/2010 10:08:00 AM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...

lari2...jom...lari..kejo yop kejo...heheh... musti korg kate...apehal lak dak ni melalut tak tentu pasal ni... haahha..ape2 je lah.... aku sedang reschedule my task,xment n so on... waaaa... baru terasa bahang xment,test n quiz yg sedang rancak bergembira mgadakan pesta disertai dengan warna2 kehidupan yg cukup ceria...<--- nk cdapkan hati yg sedang gundah gulana..... next week byk bende yg kete settle kan...

1)test real analysis-7hb
2)forecasting project(full report)-13hb
3)presentation,prepare outline-13hb
4)validasi!!!lupe nk anto...-8hb
5) quiz econometric(xtau jd ke x... ape2 pun prepare je lh).

buat mase ni tue je task yg wajib aku settle kn.. pastu cutiiii...yeah!!!!! homesick lh plak... nk pulang ke rumah ku syurga ku...hehehe...

tp... jgn hepi2 sgt wehhhh... naik cuti ....je..ade

1) quiz mandarin n listening test...
2)test mathematical economics
3)test time series n forecasting

waaaa.... betul2 student life ni... a lot of xment,project,presentation,quiz n so on....suke2...

p/s: apepun rindu kt "my future" sgt2..huhuhu...

04 February 2010

~my day ~

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 2/04/2010 02:08:00 AM 1 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...

alhamdulillah... hari ni aku sgt rasa bahagia...weee... walaupun kejap tp terasa tempias hingga ke saat ini...thanks to "my future" coz wat aku rasa sgt sweet..gembira n very excited bangat...hehe... lebih2 lagi makan kt restoran itali iaitu casa di napoli yg sangat sweet n makanan dia sgt sedap iaitu pasta aglio olio, home made pizza,risotto primavera n so on..wow... mmg tak bleh lupe moment yg sgt best ni...

kami sempat menonton adnan sempit kt jusco bukit raja..wow..honestly citer ni sgt2 best..kelakau habis... mmg terasa nk menonton sekali lagi..tp maybe dlm dvd nnti kot..hehe...

apepun aku sgt rase bahagia hari ni walaupun aku sedar keje aku makin bertimbun2... thanks a lot to my dearest " my future" coz spent our time together n make me so happy ...weee... release aku stress...my smile is coming back... alhamdulillah..moga ia kekal begini hingga akhir usia... insyAllah...hehehe (^_^)

01 February 2010

~taman salji~

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 2/01/2010 08:56:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post

salam...

alhamdulillah... dapat gak jejakkn kaki ku ni di taman pertanian shah alam pada 30.1.2010...heheh... aku rase cam pnah g je tmpat ni... biler di confirmkn dengan mak bru aku tau yg aku pnah g sane semasa umur ku baru mencecah 4 atau 5 tahun...oooo..hehhe... ingtkan hanya dlm mimpi je... heheh thanks a lot to my beloved "my future" kerana sudi bawa aku kesana ...hehe... i'm so xcited...weeee.... selain itu kami sempat wat fish therapy kt sane...hehe..aku pnah wat b4 this dengan nisa kt segamat dlu..tp ikan dia xde sebesar ikan kt situ walaupun jenis yg same.... mula2 cam geli gak lh...tp bler dh lame2 cam best je heheh... siap nk tertdo... ayu n "my future" smpai letak tgn dalam tue... heheh ..i'm really happy that day...

terpacar ke"happy"an aku hehe

aku n ayu....sedang merasai kesejukan
happy with "my future " too..weee