23 July 2009

minggu yang byk kejutan....

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/23/2009 08:21:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...
erm... byk btul kejutan yelah...xsampai sebulan aku kt sini dh byk bende kene wat ... paling terkejut kami akan ade test 1 pada rabu ni...cepatnya... huhuh..ingat kt segamat je yg cepat tapi kt sini pun sama gak..ishk2... layan je lah.. dh tue byk btul quiz minggu depan..hhoho..cam berebut2 plak nk wat quiz... erm.. layan kan sudah!!!

mlm ni ade kelas ..huhuhu..2 minggu sekali kitorg ade kelas..hhuhu..xdpt gi perjumpaan kresma..hurm.. aku nk aktif kt sini tp cam xde masa je... dengan aku yg demam lagi..adei..aku plan gak nk pi kayak tp..hujan n demam huhuhu.. dugaan... tapi aku rasa ianya salah aku coz aku yang x reti nk bahagikan masa aku kt sini...hurm.. skrg ni dh xde reason nk salahkan orang lain..hek3...

ape2 pun doakan kejayaan aku kt sini... aku btul2 nk dekan sem ni... insyAllah... huhuhu... ari2 aku kol mak aku minta doakan anak bongsu kesygan ramai ni.hahahah...<<---sure sape yg baca ni jeles besar!!! kuang3.....

oklah gtg wassalam...

20 July 2009

izzy send me award!!!

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/20/2009 10:40:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post

award!!! yeah!!!terima kasih kepada peminat2 yg menyokong sy..har2(melalut lagi bdk ni)
k lah..miss izzy telah beri aku award ni..dan aku perlu menjawab beberapa soklan di bawah ni:

1) copy award untuk diletakkan di blog anda
dengan bangga nya aku dh letak

2) nyatakan 6 fakta menarik tentang pemberi award ini

*miss izzy*
-orang baik
-comey oooo
-ske bg tag yg best
-blog dia best n stylo!!
-dia lahir sama bln dgn aku hek3
-rindu sama dia!!!


3) setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri
*suke on9 *
*suke keretaku (sbb le bawak g memane)<---ciplak ayat izzy*
*suke tgk movie*
*suke makan *
*suke member2 aku*
*suke g makan ABC kt seksyen 2*
*suke mandi air sejuk (sbb shah alam sgt panas)*
*suke gelak2 coz saje nk release tension*
*suke jalan2 (sbb ade kereta haha~)*

4) anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka
*tgk no 10 di bawah*

***************************************************************

1. Nama timangan anda?
sha

2. Anda Seorang Yang?
ske wat hal sendiri

3. Insan Yang Teristimewa?
opps... secret ooo

4. Lagu Kesukaan?
glenn lewis-fall again(sape lh nk dedicate lagu ni kt aku huhu)
brainstewz-twinkle away(coz tue ringtone sms aku)

5. Makanan Kesukaan Anda?
nasi goreng kampung

6. Sikap Yang Membuat Anda Stress?
lambat bangun pagi!!

7. Warna Kesukaan Anda?
biru

8. Benda yg mesti ada dalam beg?
g kelas -handphone, fail,pencilbox,kad matrix,purse panjang,payung biru,botol air~
g jalan2 - purse panjang handphone

9. Kali terakhir anda menangis?
jumaat lps...hahahha

10. Tag untuk10

cik nisa
cik fiza
cik ekyn
cik taz
mr mahzan
mr izham
n sape2 jew lah hahah


DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/20/2009 10:17:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam....
sedar tak sedar dh hampir dh msuk minggu ketiga aku kt sini... byk gak pengalaman aku dpt sini.. dpt mmber2 bru.. then kenal lebih ramai orang... camne pun aku still rasa yang kuat nk balik umah.. lebih2 lagi ari sabtu lepas..memang bosan sgt... dok kt bilik je... roomate p date ...ade mmber dh balik umah n lepak umah sedara2 mereka...tinggal alh aku keseorang ...huhuhu... ditambah dengan mood aku yg down giler2.. yelah..tiba2 duit lesap kt atm..sape x bengang... huhu..mmg dugaan.. sabar je lah...

skrg ni kalu aku balik uma sure mak terperanjat..coz aku dh gelap..huhu...xtau nape dok sini x smpai sbulan kulit dh gelap...huhu.. biler sebut2 pasal mak... tiba2 aku sedih...xtau nape.. aku rindu kt parents aku ...tiba2 teringat kt uma... kereta aku... bilik aku... kawasan umah aku... hurm... best sgt2...nk balik tp xtau nk balik biler... nk balik sorg2 x berani.. biler nk balik je ade bende yg perlu aku settle kan... huhuh...

smlm ade gak jalan2 kt area2 KL n putrajaya.. itu pun mmber aku ajak... thanks coz sudi ajak aku... nnti ajak le lagi..hek2... putrajaya still x berubah...tapi aku still suke tempat tue aku ske suasana dia...tenang jer.....dlu cuti sem aku pi kayak n lepak mlm2 coz dlu along dok sane...tp semenjak dia transfer tampin..aku dh x p sane agi...huhu

hurm..apelah aku melalut mlm2 ni.. nk study still pening2 agi... nk tido plak cam x bape nk lena...ubat??hurm..dh mkn... alhamdulillah dh kebah sikit ... gtg....

wassalam...

14 July 2009

minggu kedua!!!

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/14/2009 08:16:00 AM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...
huhuhu...sekajap jer dh msuk minngu kedua aku kt shah alam ni... huhuhuh... aku still cam blum lg menyesuaikan diri kt sini... huhuhu.. masih blur.. alhamdulillah lecturer aku kt sini baik2 belaka..n aku hope akan kekal sampai aku abis degree aku kt sini... huhuhu... skrg ni aku blum jumpa dgn lecturer CITU lagi...erm... skrg aku dh banyak xment yang perlu aku wat hohoho... dasyat kan??..

aku amat bersyukur kerana akhirnya aku dh settlekan ptptn untuk semakan hari ahad lepas..huhu.. thanks kat sorang mmber aku coz sanggup copkan tempat utk aku..hohohoh...

hari jumaat lalu... aku ,ayu n kechik telah tersesat dlm shah alam... kami tersalah naik bas..dan bas tersebut terus membawa kami ke puncak perdana!!! adei!!! jauh giler seh!!! huhu..ape2 life aku kt sini so far oklah... xde lah stress sgt..cuma... aku x rasa yang aku kt shah alam.. hahahha... entahlah.. sengal kan.... k gtg wassalam

08 July 2009

~permulaan yang baru~

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/08/2009 05:07:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...

sedar tak sedar hampir seminggu aku kt shah alam ni... erm... mmg banyak benda yang perlu aku buat skrg ni...huhuh... 1st kelas dh start bljar..so far...oklah..huhuhu...aku perlu sesuaikan diri dengan keadaan kat sini... alhamdulillah makan kt sini murah..dan paling mengejutkan aku lebih murah daripada segamat!!!!! hohoho... pelik kan?? ape2 pun aku amat bersyukur kerana masih diberi kemudahan kolej.. huhuhu.. ramai gak member2 aku xdpt kolej...

skrg yang amat merisaukan aku adalah kedatangn pegawai ptptn yang dijangka 12hb ni..huhu.. sijil2 aku belum disah kan agi..huhu..aku tak tau mintak pengesahan kat sape agi..aku g bilik kp tp cop dia ari sabtu ni bru siap..huhuh... dugaan2... kalu dh xda pilihan terpaksa lah aku balik uma...huhuhu....

01 July 2009

jom sertai kamii!!!baca oiii..jgn x baca!!!!

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/01/2009 09:57:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...
ari ni aku nk promote kat korg...itupun kalu korg berminat lah...tp aku mmg suggest kt korg join coz korg gak yg dpt untung.... actually aku skrg join my ecash. senang citer jual topup..

  • jadi agent,boleh beli reload prepaid hp gune SMS,tak kira masa,tak kira tempat.pastu leh dapat rebate bonus dari pembelian td..
  • pastu kongsi peluang ni dgn mmber2 lain yg pakai prepaid utk same2 jana pndapatan ..dapat plak bonus tajaan dr rm10 ke rm 18 sorg hingga ke level 10
  • pastu org bawah kita beli prepaid ..dpt plak bonus overriding mgikut peratusan tertentu!!!
  • dan kalu group brkembang ke suatu tahap plakdpt bonus kepimpinan brdasarkan peratusan tertentu drpd jualan by group..
  • SIMPLE kn???
nk more information gi je kt
http://prepaid4u.net/?id=tulip4903
then leh call
0126704854-cik izan
0173449242-ajay
0126954396-cik sha

sure x rugi beb..percayalah....