11 January 2013

mula meroyan

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 1/11/2013 09:40:00 AM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
Assalamualaikum...

kali ini enrty yang merepek merabun yang dikarang oleh B2B yang serabut.. Ya Allah.. berilah petunjuk kepada diri ini.. aku yang masih serabut dengan keje bertindan2.. pastu preparation untuk majlis lagi.. adoihaiii...

Keje...

aku tak tau nk start dari mane.. aku je yg jadi mangsa keadaan.. memang tak tahan weiii... macam bola dicampak sane sini.. aku pun ad perasaan gak bhaiiii... beragak lah kan.. aku tak tau lah apasal le serabut beno managemnt kt sini.. aku mmg kureng keje dgn tempat serabut mcmni.. macam keje kt funfair pun ad gak. sedihhhh... sesuka hati je... ingat aku ni kulibatak kat sini.. ko dok opis wat pe? pelik aku .. sumer keje kene buat.. superior punye keje pun aku gak kene .. adei... nk solat pun susah ... curi2 mase solat kot.. dan berharap agar ride tak bagi signal time aku solat.. tawakal  je... sambil solat kene on walkie.. gilerrrr

B2B...

dh keje serabut macam gitu ...ade plak mase nk B2B kn.... nk cuti pun dgr cite nk bekukan otak hanggg... kalu aku xcuti sape nk jdi pengantin??? bleh tahan sengal punye orang... duli ape aku.. CNY ke operate sampai 8 pm ke hape ke... dh la annual leave tahun lps pun belum gune.. time off pun berlambak sakan.. dh tue nk suh clear kn before march kalu tak burn lah cuti tue.. tp xbg dan bekukan  cuti... giler deh... preparation mmg takat ni mcm out semacam..serabut kerana keje mcmni ... mane tahan bhai.. 8 pagi- 9 mlm?? dh tue aku tak de life langsung?? arghhhhh stresss nye... nk cari koje laen gak mcmni... takpe gaji sikit tp hidup tenang....


 wassalam...
post signature