29 May 2012

Mari Membaca..(^_^)

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 5/29/2012 11:04:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
Assalamualaikum...

alhamdulillah sempat gak masuk blog yang dah bersawang ni.. from now on i need to update my blog ... coz ada orang tue nak tau cerita2 fiancee dia ni...hehehe... walau jauh tapi dekat dalam hati dan dalam doa2 diri ini...alhamdulillah...

ok... masa bertunang dulu En. Nunang bagi banyak bahan ilmiah untuk menjadi santapan minda harian aku .. sampai sekarang belum habis baca lagi.. terasa macam terlebih excited sebab kalu boleh nk baca semua dalam masa yang sama... hmmmm.. boleh ke??? sekarang ni baca lompat sane ni.. bukan lompat terkinja2 tue... ni kejap baca buku Aku Terima Nikahnya pastu pi pulak Bisik2 Perkahwinan tak lupa juga Inspirasi Cinta Terhebat ... kalu weekend pulak selalunya selak 1 Hari 1 Resepi... wajib kan diri cuba resepi baru tiap minggu... kalu baca The Perfect Gift of Quiet Celebration With Love pulak.. terasa En. Nunang sedang berbisik2 kata yang indah2 terasa sebentar di awangan...hahaha... then the most important is reading Terjemahan Al-Quran everyday... alhamdulillah syukur pmberian En. Nunang..semuanya sangat berharga... insyAllah nanti kita boleh study buku2 ni same2 ea2..hehehe...

 wassalam...
post signature

My Convocation part 1

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 5/29/2012 10:42:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
Assalamualaikum...

Walaupun konvo aku telah berlalu dengan jaya nya... tapi baru sekarang ni berkesempatan nak upload gambo2 ni..hehee... credit to my fiance for be an official photographer on my convocation... love you more..hehehee...














 wassalam...
post signature

14 May 2012

a story behind macaroon

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 5/14/2012 09:18:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post


Assalamualaikum... 

this is my first time having macaroon... so delicious..nyum2...hhehehe actually my fiance brought 3 pieces of macaroon from delifrance cafe Jusco tebrau city about RM3.50 each...(*_*) giler mahal kot...huhuhu.. so , i  told to my fiance this is our 1st and last time buy macaroon... tak mampu kot... (T_T) kalu nak buat sendiri memanjang je tak jadi kan.. susah nak wat macaroon ni..huhuhu... 

p/s: tapi kalu ada yang nak bagi boleh je..malah di alu-alukan...heehe

wassalam...

post signature

12 May 2012

i'm officially....

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 5/12/2012 07:29:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
Assalamualaikum...

Alhamdulillah...now i'm officially someone Fiance ...
Thanks to all especially my beloved parents, family, my fiance, my fiance family and friends...

 Alhamdulillah it's going smoothly as we planned..
simple as we want..

Thank you Allah... 



next ...focus on our big day... insyAllah...

Ya Allah Ya Tuhan kami Yang Amat Mengasihani, limpahkanlah rahmat dan keampunanMu kepada kami. Kurniakanlah kami ketenangan, kebahagiaan dan jiwa yang tabah menghadapi setiap dugaan dan cubaan hidup lebih-lebih lagi di akhir zaman yang penuh pancaroba ini.

aminn..

 wassalam...
post signature