19 September 2011

Raya + vacation...

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 9/19/2011 01:17:00 PM 2 PeMbErI IdeA Links to this post
Assalamualaikum...

alhamdulillh praktikal berjalan dengan lancar..office mate pun baek2 belaka..hehhee...
ok2 hari jumaat yg lepas aku g JB..haha.. saje raya + dating... weeeeeee.. jom2 layan photo...


anak2 buah ku...


puan kakak angah n family


en.future n me


hanis aqilah


besday en.abang long


tumbuh-tumbuhan


puan2 kakak sekalian


snap2


dari atas.. zahra,muhammad n thaqif


mustaqim n muszaffar

 wassalam...
post signature

11 September 2011

gelagat...serius kelakar!!!

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 9/11/2011 11:14:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
Assalamualaikum...
gelagat time sekolah...














source: taken from FB

 wassalam...
post signature


En Future coming....(^_^)

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 9/11/2011 10:13:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
Assalamualaikum...

lalalalalalalala ... sgt gembira dan berbahagia kerana Encik Future dtg sini..weeee... gembira tidak terkata... sgt gembira dan harus lah sgt teruja..sekian lame xjumpe...dh 2 bulan tak tgk depan2 ... wahhhh.. berbunga taman... boleh bawak mood happy ke praktikal.. serius dalam hati rindu.. jujur..mmg sgt2... tp masing2 busy..jarang nak jumpe.. sekarang ni .. hati kene kuat.. cuba elak kan rase negative pada nya.. insyAllah.. saya akan cube kekal kan.. bagus gak jauh2 ni..terasa rindu tue kuat.. pastu mmg taman je la..hahaha... insyAllah jika di izinkan NYA... kita akan kekal bersama....



yeah2... BR again....(^_^)


saje mengedik... dh lame beli baru nk amik gambo..hehehe... saje nk ingin dulu2..weeee.... 

p/s: Encik Future thanks dtg sini n tlg sy .. nnti bleh tlg sy kt dapur lagi ea2...

 wassalam...
post signature

selepas 11 tahun..

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 9/11/2011 09:56:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
Assalamualaikum...

hehehe... akhirnya...kami kembali!!!..setelah 11 tahun tak jumpe... inilah mase... weeee... serius amat sangat rindu kt diorg ni...dlu time sekolah rendah kami member kamcing berempat..mane2 pergi memang bersama... sape2 antara kami kene ejek ke hape ke.. kami berempat bersama mempertahankan satu sama lain.. sweet sgt... mmg seronok.. mcm2 kami lalui bersama... berhadapan dgn guru2 yang tidak kurang hebat nya sangat garang... pastu boleh plak jd pembuli seketika..hehee... kesian.." mangkuk" kene buli.. bile sumer dh jumpe riuh  rendah..segala cerita dlu terkuar..really miss u all much... Goh lisa,najihah, shamini... n baby Mrs Goh lisa... Elvis Goh jun xiang...weeee... comey sangat2... sori aunty xdpt nk dukung kamo... aunty kurang sihat uwaaaa...

oklah..jom tgk pic kami yang giler2 ni...




                                                                                                                                                  wassalam...

post signature

05 September 2011

apakah?

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 9/05/2011 11:24:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
Assalamualaikum...

lame btol tgal kn blog... sebenarnya.. selalu bukak dashboard ni tp tue le.. idea byk ..tangan ni pemalas betol..ngade2 je lebih..hhehehe...

btw... Selamat hari raya...(dh raye ke 6 bru nk wish..adeshhh)... hari raya..hari utk kite saling bermaafan antara satu same lain ... just entah kenapa.. memang aku dh lame maafkn tp aku rase dh xbleh nk gather mcm dulu2.. maybe beliau tgu penjelasan aku..tp aku dh penat memberi alasan sebab bg  aku yg dijauhkan itu sgt kecik..xde sebesar mane pun... masing2 dh besar boleh berfikir .. sedalam2 hati kecik aku ni..aku dh maafkan... tp aku x bleh nk luahkan... keras nye hati cik sharima ni... nk be together mcm dlu sgt payah..sebab awl2 lg beliau telah buang segalanya... bg masa aku recover balik luka di hati ni.. sejuk kembali. insyAllah kalu diizin NYA kite akan gather mcm2 dlu2... itu pun kalu beliau sendiri mau... bak kate org..jangan dibiarkan luka hati terlalu lame.. susah nk sembuh..

encik future jauh sgt dimata.. sangat risau kalu jauh di hati.. berjauhan mcm ni boleh mengundang beberapa perasaan.. susah giler nk describe .. tp mmg perit pun ad.. kurus kot aku skrg ni.. agak susah nk tempuh hari2 sebenarnya.. kene letakkan kepercayaan kepadanya... aku tak suke jarak jauh gini.. tetiba rindu pulak time belajar dlu... kalu malas nk jalan kaki..en. future amik aku kt fakulti... tiap2 hari ade burger daging utk aku...mmg berisi time tue.. mkn pulak kt medan..nasi mmg byk giler..mg xhabis... tp en future amik separuh.. sebab tue beliau membesar sihat... g jenjalan same2... paling seronok beliau teman kn aku study kt library walaupun paper beliau telah lame habis... setiap paper tue.. terharu kot... tp tue lah perempuan tak penah lari daripada perasaan merajuk sakan.. tp beliau sabar je setiap karenah aku... layan kn aje... rindu pegi mengajar tuisyen same2... thanks to en future n fizi coz offer aku wat tuisyen.. jasa kalian akan ku kenang.. study kt mcd same2...g lawat masjid2 yg ad... berimam kn beliau ketika solat... best2.. sebagai manusia biasa beliau ad kekurangan ..tp alhamdulillah setakat ni aku masih boleh menerima kerana aku pun ad kekurangan...  insyAllah mudah-mudahan dialah pilihan terbaek utk aku.. Aminnn...

minggu ni ..minggu terakhir aku kerja.. minggu depan dh start praktikal kt SAMB... mmg sedih xdpt terima offer Petronas .. tp aku redha.. maybe tue bukan rezeki aku... aku rase better ikut ckp en bapak  puan mak... kerana permission mereka penting utk meneruskan kehidupan kite nnti...xberkat nnti..

hikmah tak g Petronas... aku bakal dpt something special ... benda yg amat aku nnti2 kan selama ini... insyAllah akan tiba masenye aku akan publish kt sini...sebenarnya aku lbh ske kongsi citer2 kt sini berbanding facebook..hehee...

 wassalam...
post signature