28 February 2009

10 things 1 hate about you!!!

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 2/28/2009 09:14:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
10 things I hate about you poem

I hate the way you talk to me,

and the way you cut your hair.

I hate the way you drive my car,

I hate it when you stare.

I hate your big dumb combat boots

and the way you read my mind.

I hate you so much it makes me sick,

it even makes me rhyme.

I hate the way you’re always right,

I hate it when you lie.

I hate it when you make me laugh,

even worse when you make me cry.

I hate it when you’re not around,

and the fact that you didn’t call.

But mostly I hate the way I don’t hate you,

not even close…

not even a little bit…

not even at all.

27 February 2009

pagi jumaat...

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 2/27/2009 01:05:00 PM 2 PeMbErI IdeA Links to this post
salam..
ari ni sepatutnya xda klas tp lect. aku nk wat klas ganti kul 3 ptg kang huuhu...baru budget nk tdo ptg..kehkeh2...adei...

smlm aku tertinggal pendrive kt delta..adei...sakit nyer ati..camne leh trggl..adei dahlah byk coding vb kot...pagi2 aku dh sms talker coz aku bru teringat dia ade klas kt situ kul 4-6ptg..hukhk... tp dia kate dia xde klas kt delta..dia ade class kt gamma..hukhuk..then aku cri lagi bdk klas puan fadilah ... then aku teringat wani part 5.hukhuk... aku mintak tlg dia survey..huhu.. aku dh gi lab tue... tp pembantu makmal xde..adei.. bengang nye.. hope sape2 yg terjumpe pendrive "cik mode" tlh pulang kn.. coz banyk benda tersimpan disitu dan ia amat penting bgku... plz....

minggu dpn saat2 yg paling gerun dan seram bg aku... coz minggu dpn aku teramat busy.. coz ade test ,quiz n sebagai nye dlm 1 minggu tue.. ni interface untk system aku blum siap ni..adei...cuak plak aku ni.. huhuh... aku risau sgt2 pointer aku kali ni.. aku berharap sngat dpt pointer terbaik.. aku nk sgt2.. tapi aku x perform dgn baik dlm quiz or test utk sem ni... aku sendiri pun xtau nape... padahal.. aku dh study bgai nk rak.. aku hafal rumus.. aku baca buku tebal marketing research...tapi aku still xdpt score yg terbaik.. huhu.. aku tau study week aku tiba x lame lagi..huh... dh msuk minggu ke tujuh nie... huhu... camne pun aku tau aku kene sabar n berusaha lebih lagi.. maybe usaha aku tak mencukupi ..hohoho.. aku kne wat yg terbaik!!! x bleh main2 agi dh ni!!!

25 February 2009

mlm yang suram..

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 2/25/2009 01:20:00 AM 1 PeMbErI IdeA Links to this post
salam..
aku x bleh tido..
xtau nape.. ape yang belaku ni??KU nk study tp cam mls.. tp mata still xbleh tutup..huhu...aku risau test aku ...enthlah..ape lh yang merepek kt test aku tue.. aku sgt sedih..aku xperfom dgn baik.. kalu mak tau sure kechiwa..adei... kenape aku begini dan terus begini??kipas bilik prob lah pulak... berbau cam terbakar...adei..ulat2 ..hurm..x payah cite..mmg berlambak..aku?? still dpn laptop..wat xment qmt 335... hurm.. tue td..skrg mlayari internet... hurm... jam menunjukkn tepat kul 1.30a.m tp nape aku x bleh nk tido..??? hurm...buku2 aku bersepak ats lantai...mls btul nk kmas.. nnti ar... hp aku ni plak seharian x berbunyi... nama jek ade 2 hp..tp xberbunyi...hohoho..

ingt weekend nk bwa 'amir' jln2..huuhu...'amir' adla name kereta aku...nama diberi oleh sahabat2 ku.. kerana kalu 'amir' di convertkan jd 'rima' (name blakangku)<---cam pelik je kn ayat ni..
aku syg 'amir' coz dia slalu ade dgn aku...dia satu2nye brg berharga pemberian bapakku...aku amat mencintainye...

kebelakangan ni.. aku selalu teringat kt dia.. enthlah...
mmber aku :cuba bukak hati untuk org lain... cuba...try... ni x asyik dok teringat je.. ape ang dpt??
aku: ade plak orang lain tue...harhar<--- daku cuba berlawak
member aku: tue lah..bila aku ckp ang wat lawak hodoh hang.. nk kate ang bodo..ang bleh masuk U... ang dh besaq.. ang pikir ar sndri...

hurm.. bile fikir2 ..btul gak ckp minah ni.. tp aku sendiri xtau knape aku still x berganjak drpd mengingati dia..walaupun dh berthn2 berlalu... dan dia masih x tau yg aku tunggu dia.. gile ke hape aku nie?? biar btol..tiba2 naluri ku berkata....cmon ar !!weh!!! bukak mata ko beso2!!! banyak bende lain lagi nk fikir.. nk ingat..nk buat... ni x abis2 dok wat n ckp bende yg same sepanjang 5thn!!!enth mamat tue dh ade awek..saje nk sorok drpd ko..ish..sia2 je!!!

hurm...aku rase sampai disini je aku nk cite psal dia.. coz kalu asyik tulis bende yg same mesti buhsan kn?? takpe.. aku try slow2..hohooh..AKU BOLEH!!!

20 February 2009

journey to Shah alam

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 2/20/2009 12:23:00 PM 2 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...
smlm gi shah alam... seronok??? xbrape pun.. buhsan sikit ar..coz x singgah mane2 b4 baik sgamat... ape2 pun aku dpt information yg aku tggu2 selama nie.. tapi yg problem nye.. aku still pening nk pplih course terbaik untk aku.. aku risau... adei... kalu dpt kt shah alam mcmne eh
aku dh lah x ske tmpat yg sibuk2 cam shah alam tue.. better lagi segamat...hukhuk.... camne life aku kat sane eh...

tgh2 on the way balik segamat... dr jauh aku trnampak UNIKL MIAT... tmpt dia study... sayu jek...hukhuk... mood aku trus bertukar scara tiba2.. sedih.. n trus rase nk demam hukhuk... rase cam nk call je dia.. hukhuk...tp aku tbahkan ati..relax2 sha...adei... dh 5 thn!!! aku sendiri pun xtau knape mesti dia..pelik kn??? tp smlm gak aku dpt khabar dr dia... hukhuk... ksian dia class dia pack giler... dh tue kt klass dia ade bdk international... dia sgt rajin study..x mcm aku ni... main2 jek... dia sgt focus dgn ape yg dia nk wat... dia dh x main band lagi... dia pernah ckp dgn aku "capai ape yg hendak di capai" aku nk hebat n rajin cam dia.. smlm tiba2 smangat aku nk study membuak2... enth knape... dia inspirasi ku dlm diam2... hek..hek.. hope dia xtau...sbab aku sure dia xtau blog aku ni.. so..aku leh citer ape je tentang dia yg aku ske...nk aje aku selit kan "i really miss u ,n biler nk dtg mlk" tapi smpi skrg aku x brani.. aku slalu selitkn doa untk dia slain family aku,aku n kwn2ku...

p/s:aku save setiap msg dia.....

18 February 2009

kursus pra perkhawinan???!!!!!

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 2/18/2009 04:55:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
Salam…
hohoho… minggu ni aku x byk klas…hehe…sok nk g shah alam… gi FTMSK… mesti best kan?? Maybe dpt jumpe kak andak …hehhee…..
hurm… ari tue mmber2 aku de ajak gi kursus pra perkhawinan…. Rm70.. nk gi ke x? biler dgr je pra perkhawinan…seram sejuk aku ..huhu… takut oooo… entahle… diorg ni agak bersemangat nk g.. tapi mmg bagus ar untk diorg … masing2 dh ade pasangan kn..ade yg gi dgn couple …wah !!!! bgus2… aku ade gak tanye bapak aku… nk gi kew?? Bapak aku gelak je… haih… lain mcm bunyi nyer… adei… ni mesti fikir lain nie… I’m still single k… hohhohoh.. tapi bapak aku ade gak ckp kalu nk gi tambah ilmu ape salahnye kn.. enthlah…nk gi ke x eh… ape2 pun aku still seram ..xtau nape.. kecut perut biler citer kahwin2 ni… jauh btul.. aku ni couple pun xde… ishk… so rase aku XGI….

14 February 2009

TODAY...HUKHUKHUK

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 2/14/2009 06:03:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam....
ari ni aku tgk lg profile dia... untk kali kebrape pun aku tak tau..sampai biler nk mcm ni... tgk profile dia je... hukhuk.. tp aku takut... entahlah... dh bertahun aku mcm ni... nape eh... aku slalu tgk profile... dia ade update ape2 ke? mula dgn saje2 tp dh jadi habit ...huk..sampai biler aku jadi camni... dh 5thn berlalu... ape nk jadi ni!!! knape..eh... aku pun cam x tau nape... aku tau dia bz.. kalu bleh nk contact dia...tapi perlu ke... dia mmg bz... skrg ni dh jarang update profile dia... dia sihat ke? dh mkn?wat pe? camne study? ape2 pun aku tau i really miss him... tp sampai bler... last sign in 5.2.2009... hukhuk... dh lame tak jumpe dia.. ade gak dlm 2thn gak r... knape mesti jumpe dia eh?? aku prnh anto sms kt dia.. been busy...always bz... ke mmg dh x nk kwn dgn aku eh??? aku slalu kaco dia kew?? adei... maaf sgt2..if ganggu ko...adei...huuuuuuuuu.....

11 February 2009

ape nak jadi nih!!!

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 2/11/2009 05:29:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...
huhuhu..lately aku bz bgt..huuhu..mcm dh xbleh bernafas dh nie..aku stress btul..byk btul xment n quiz
huhuhh... . nk balik tapi cam byk keje..nnti tertangguh plak.. ni yg aku mls dok lame2 kt sini..stress btul..
hhuhuhu
sem ni aku cam mls je nk study ke hape ke.. entah... x da mood!!! arghhh...nape plak bleh wat alasan xde mood..huhuhu
ape nak jadi ni cik sha oiiiiii
arghhhh.....
wake up lah weh!!1