28 August 2008

KAMI DQS PART 5!!!

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 8/28/2008 02:28:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post

sbahagian student part 5

26 August 2008

mari berpesta test!!!

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 8/26/2008 08:20:00 AM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...

jom..jom.. jom.. jom berpesta test!!! hohoho... suck!!! aku terslap variable beb!! mcam mangkuk ar!!! camne leh silap ni.. huhhu..ape da... cuai!!! actually bkn aku je ramai gak yg careless hhhuuuhu... sedih nyer daku... pastu aku nyer test ITS 330 mcm cipan !!! diagram aku sengal ar... 12 marks tue... hhuhuhu... isk2... nk nangis ...dh nangis... huhuh..

mlm ni test lagi...part 5 byk beno test!!!

23 August 2008

im back!!!

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 8/23/2008 01:06:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam..

lame btul xon9... huhu.. mls nk mls nk on laptop... so, sori eh kat kwn2 cyberku ..huhuh..since umur dh meningkt ni aku cam dh mkin mls nk on friendster ke myspace or update blog ni.. entah lah...

erm.. lagipun xtau nk tulis ape... cuti mid sem break ni aku busy.. mcm2 aku wat lepak2 dgn mmber tgk movie2 n shopping sakan(glew btul sale kt jusco eh..dh lah cantik2 n murah2 plak tue).. erm.. paling best 18.08.2008 ari tue.. actually tue adlh besday aku yg ke 20thn.. ramai gak yg wish slamat menyambut hari tua.. kehkeh... hurm.. sedar x sedar dh msuk group 20-an.. erm... cpat masa berlalu kn?? byk gak aku dpt besday gift..hehhe.. xsangka dh beso cam ni pun bleh dpt adiah eh.. hahha... btw thanks alot kpd sape2 yg bagi tue..hhehe....

lps cuti ni aku byk glew test.. bertindan-tindan beb... isnin je dh ade 2 test pastu selasa mlm ade test then khamis plak ade kuiz ... sabtu pagi pun ade test ..ishk2... pesta test ke hape ni..huhuh... so,cuti kali ni aku byk bwk blk buku n sgala note yg ade... kira 1 beg tue hanya utk buku... huhu...alhamdulillah aku de gak study kt uma.. heheh(terpakse sebenornye ni)... kalu x dok tgk tv jew..

k lah gtg ...
wassalam

08 August 2008

sepi ke aku??

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 8/08/2008 04:47:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post



biler sepi brtandang jom busy kn diri....


terkenang dlu2

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 8/08/2008 04:04:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post

Hj.Azis bin Hj.Kidan dan Hjh. Rahmah binti Abdullah
my beloved mum n dad...

huhuh... rindunye kt mak dgn bapak... bru td aku dok tepon mak aku td... huhuh... ingtkn nk blik ari ni tp byk xment plak pastu isnin ade test MAT 253, rabu ade quiz QMT 320 dan khamis plak ade quiz FIN 260..kemungkinan bsr minggu depan ade test 2 utk QMT 315 amboi byk nyer... nk anto xment ITS 250 lagi..huhuh... dugaan2.... mak suh aku jgn stress n bykkn bersabo..biase lah tue dh nama pun student jadi nk x nk kena lh blajar huhhu..touching sungguh!!! mak ade ckp... belaja lh bersungguh2 jgn abaikan pelajaran... jaga pointer ... ... sesungguhnya anak mak ni byk buat mak susah hati n slalu buat mak pening.... dr dulu dok mls blaja... dulu mak aku risau betul dgn habit aku yg suka dok main komputer...ske chatting pastu ske tgk tv je...smpi satu tahap mak aku dh x kasi psang streamx n astro pun dh xda... nk trial SPM leh gi main futsal smpi accident kne langgar kete...huhuhu.. skrg habit2 tue aku dh kurang kn... aku dh kurang chatting..dlu ramai btul mmber alam cyber aku... x kira jantina... pastu mak kata kalu nk gune internet ..aku kene bli sendiri topup jaring... kalu ade streamx kt umah pun xda org nk gne coz aku dh dok kampus... broadband??? lg mak x kasi.. risau habit aku dlu... kalu nk... gne hotspot kampus aje...futsal pun aku dh lame tinggalkan... since aku sakit aku dh kurang nk aktif2 ni... xbelh terlalu pnat sgt... alhamdulillah aku dh semakin sihat... cuma permakanan aku je yg kena jaga..kali terakhir aku main futsal msa SUPRO kt kampus dlu... hehhe time tue aku cam kekok n klaka je...hehhe... aku ske main paintball... main paintball x pnat sgt...byk gune strategi... heheh... mencabar...




foto family day quasar

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 8/08/2008 01:49:00 AM 0 PeMbErI IdeA Links to this post

khusyuk dgr taklimat b4 tarik tali



aku dgn wani... b4 kitorg kerah tenaga main tarik tali



aku dgn ecah kitorg dlm team 3... dlm game straw(name game tue x ingat ar)


02 August 2008

hanya khayal.....

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 8/02/2008 02:22:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post

Meet Uncle Hussein - Hanya Khayal

hanya khayalan
dalam sejuta bayangan
sehangat pelukmu, selembut belaimu

yang mampu ku pinta
hanya senyuman
dalam kelembutannya
lama tertanya
ke mana hilangnya naluri

sepatutnya kubisa
memelukmu seerat hati
kerna apa yang kuingin
kan berlalu pergi

mainan jiwa hati
tiada satu pun yang mampu
mencabar kemarahan ini
hanya kamu kekasih..

01 August 2008

suck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 8/01/2008 11:50:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...

bengang nyer ari ni!!! arghhh... aku paling tension wat finance ni... lbh2 lagi melibatkan amount yg byk n bsar2 blaka... agak2 nyer aku mmg x bleh amik finance or account kot... tulah psl aku tak amik dip account.walaupun ditawarkn!!! aku rela amik course lain... seriusly aku mmg x ske..dr skolah dlu aku lari kn diri aku drpd account2 ni sumer...

ari ni aku ade tunggu someone... tp dia x da.. mane dia eh?? erm... apelah busy kot.. aku pun bz gak mlm ni... byk keje yg perlu yg diselesaikan..hurm... nnti report x wat pape agi ni... huhu..risau gak ...

dh ngantuk beb... gtg