28 November 2010

Karisma lalu

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 11/28/2010 11:43:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...
alhamdulillah berakhir sudah minggu Karisma UiTM 2010... 19-25hb ....kulit yang gelap semakin gelap dan kusam... en. future yang kuat menyakat terus dan tambahkan lagi sakat... namun sakat beliau banyak mengukir senyum dibibir ini..hehehe...thanks dear...

haippp!!!! dah jauh lari tajuk ni..hehe... ok2... jalan cerita yang sama... bermula dengan perkenalan kawan baru... menambah pengalaman berurusan dengan orang atasan....

thanks to all sukarelawan yang handle court basketball ...maaf sekiranya terdapat bahasa2 yang kasar mahupun perwatakan yang kurang disenangi.. tidak lupa segala kekurangan semasa diri ni menjadi lead(tak bape nk lead pun...hehe)...thanks to penyelaras basketball ...walaupun at the first impression nampak cam agak garang...tp sebenarnya sgt best bekerja bersama beliau...

pengalaman awal dan terakhir adalah menjadi usher utk keluarga DiRAJA.. walaupun cam agak stress n tension coz terkejar sana-sini...memang banyak kekurangan... namun xsanggup nak luah disini...ckup lah ini kali terakhir jadi usher...

post signature
overall... karisma 2010 sangat best... n congrats to team UiTM Shah Alam berjaya mendapat pingat emas dalam perlawanan basketball...

03 November 2010

menjana transformasi

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 11/03/2010 10:57:00 AM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...

post signature
alhamdulillah... dua paper berlalu... kini hanya tinggal subjek fuzzy set theory dan insurance... huhuhu... walaupun sem ni hanya empat paper yang ada final.. tetapi kekalutan tetap ada... kesibukan final year project agak menghadkan proses pembelajaran menjadi lebih efficient. ohhh itu hanya alasan demi alasan bagi seseorang yg penuh dengan tipu muslihat... sejujurnya aku mengaku aku kurang pandai membahagikan masa untuk study, minor projects , competition math modeling,tidak lupa jua masa bersosial aku and the last but not least my beloved Final Year Project . walaupun hanya tahap proposal, tetapi agak mengambil masa untuk mencari tajuk,bahan journals dan juga menganalisa journal.. alhamdulillah syukur sangat kerana aku dapat supervisor yang penyayang lagi pembimbing... dan aku terasa terharu kerana dianggap seperti anak sendiri... dalam masa kurang lagi 3 minggu sem ini akan berakhir ... alhamdulillah lecturers sem ni semua membantu dan yang the best.. terima kasih mendidik saya..