05 March 2012

MAAF...

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 3/05/2012 09:55:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
Assalamualaikum...

Baru ras nak mengadap PC ni.. huhuh.. kesibukan membuat aku terbatas aku melakukan segala yang aku buat selama ni... MINTA MAAF kepada semua.. jujur aku tak dapat nak puas hati semua pihak.. maaf aku kurang atau tidak dapat bersama kalian.. aku sangat busy dengan aktiviti GEMS ni..huhu.. aku tak tau nk explain kepada semua.. sekali lagi maaf..
wassalam...
post signature

03 March 2012

Kenapakah?

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 3/03/2012 03:44:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
Assalamualaikum

Kadang-kadang orang tak faham dan selalu salahkan orang atas apa yang berlaku.. Tapi mereka tak tahu mereka juga terlibat dengan kegagalan tersebut, kenapa perlu cakap belakang?? Kenapa tak all out?? Pastu buat kroni?? Pandai cakap dan salah kan orang je.. Apakah?? Aku penat dengan semua kata2 bingit dan aku tak kan memilih mane2 . Just do my jobs thats all

posted from Bloggeroid

02 March 2012

My life at SMM06B...GEMS

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 3/02/2012 12:41:00 AM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
Assalamualaikum...

seribu kemaafan dipohon...semenjak aku berGEMS ni.. memang tak da masa nak update blog ni..apa tah lagi Facebook... really feel sorry to all.. handphone pun xde nak pegang sangat... huhuhu... my life is totally change during this GEMS... it is really tired and last week i have been to emergency.. huhuhu... everyday we need to stayed up until 2 a.m and wake up early every morning. i really need rest... huhuh.. i missed my family, hometown and also my friends..huhuhu... Even though this program is too pack but i really thankful to be here. i have learn more than i expected. currently i need to find out information for debate this Saturday. big thanks to my debate team for encourage me to debate in english. now i feel that i have increase in my confidence level and english. Everyday i need to speak in english.

pictures below are taken when we have sport days :-









Walkabout session..... at ITQAN MANAGEMENT SDN.BHD. :-




At Business Writing module:-




Product Launching at Harlok Cafe Hotel Seri Malaysia Mersing....








 After done our scene for corporate video:-

   

 wassalam...
post signature