31 July 2008

camne nk senyum eh???

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/31/2008 06:18:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...

hhohohoho....ari ni aku ade klas nk senyum dgn mmber2 aku hehhe..CIKGU aku kali ni roomate tercyg nas, yong n pijut!!. ramai dh org tgur aku x reti nk senyum... hhuhuhu.. muka aku ketat bangat..huhu.. btul ker?? ade yg kate aku ni senyum x ikhlas tgk org cam nk mkn huhu... camne eh?? aku ni mmg xreti nk senyum..ehheh.. enthlah dh biasa kot...tp aku ske gelak kalu ade mmber2 aku lagi kuat aku gelak... at the first impression org akn kate aku ni fierce and so on... tp bile dh knl bru diorg tau aku ni giler2 n happy go lucky!!! hoohohoho...

cam ne pun aku still cam susah nk senyum..kalu lalu kt susur gajah terserempak mmber2 pun diorg akan kate aku ni muka byk masalah... hahha,,, betul ke?? entahlah..aku ni ske jln tunduk..dh habit kot... nk wat anjakan paradigma lah hahhaha...

SHA!!!! JoM KITA BELAJAr SENYUM2!!!!!! SAY TIGA OR M!!!!

SORRY...

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/31/2008 02:30:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...
huhuhu...aku btul2 say sorry to my dearest friends coz lately ni aku cam slalu marah2 n ske moody... entahle.. aku rase perangai lame dh come back !! iaitu baran x tentu pasal.. aku pun cam pelik dgn aku skrg ni...cam x enjoy je kt kampus life ni!!! suck beb!!! pape pun aku nk say sorry sgt2 kalu aku terkasar bahasa n tersalah cakap or cakap lepas je..hoohoho

30 July 2008

hari yg kacau!!!

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/30/2008 11:47:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...

hari ni aku pose ... 27 rejab lah kot...so,pakat ar yg mmbr2 nk pose ari ni ....hohoh... smlm ari xda beb!! adei!! bengang seh... dh lah toilet wing aku ni kene renovation ..huhuhu... bising giler..dh lah bilik aku ni btul2 sbelah toilet!!! huhu..dugaan ..... mmg stress ar... ari ni aku alami sakit kapla yg betul sakit yg mmg x nk brthn dh.. dh lame x mcm ni..huhuu...

lps je klas qmt 315 ptg td aku dh mcm x tentu arah..nk mrh2 je.. aku pening...dh lah 2-4 ptg td ade mat 253 pastu 4-6 qmt 315... hohoho rumus qmt 315 giler byk!!! adei!!! mcm nk nangis aku kt situ... dh lah tgh pose huhuh..dugaan...

aku plan nk amik degree math management..insyAllah thn dpn aku kt arau perlis or shah alam...
tp aku prefer dok arau!!! coz ade my best friend!!! hahhaha.. pastu weekend leh lpk langkawi.. tmpt first aku knl cinta..hohoho... walaupun dia dh x dgn aku .. but i miss him n care about him(as a friend k)...aku tau skrg ni dia mesti lah dh ade yg punye ... whatever... ape2 aku harap dia bahagia ... org kate first love x semestinya bersma... ana setuju!!!(bak kata kak mira)hahahah insyAllah thn depan dia nk gi overseas wat degree aircraft maintainance maybe U.K .... skrg dia dgn idup dia... aku dgn idup aku... but we still best friend 4 ever....

skrg ni aku selesa idup solo!!! yeah!!! solo is better than couple... nnti aku dok nangis je... nk gumbira tue x bape... but aku admire someone... tp aku ske tgk dia dri jauh je... once agin ..hope dia x tau!!!

27 July 2008

family day quasar...

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/27/2008 05:10:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...

ari ni ade family quasar kt padang utama.. hooh... overall ok lah.. best gak lah..yg paling happening semestinya bdk2 part 5 hahha... walaupun bdk2 part 5 agak lambt sikit sampai tp kami lah yg paling havoc heheh... mcm2 sukaneka ade...hehhe.. paling x best biler aku kne baling telur..perghh sakit nye ati !!! habis baju aku terkene telur tue..eeeiii busuk!!!!

mcmne pun mmg happening ar td.. penat giler.. paling best biler dpt main tarik tali... walaupun ade sedikit ketidakpuasan hati bdk2 part 4.. tp mmg best lantak ar nak mrh ke hape ke... kitorg mls nk layan... takkan main tarik tali nk mrh2 org nk maki2 org... profesional lah sikit!!! sumer dh besar lah kot...hohohho

sok aku ade test QMT 315 ...warghhh... letih nyer!!! mcmnepun aku kne wat yg terbaik heheh

26 July 2008

jom gi bee pee!!!

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/26/2008 10:32:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...

ari ni seharian aku xda kt kampus ..pagi2 lagi aku n mmber2 srmai 9 org gi bee pee... kitorg sumer nk gi melawat kawan kitorg yg sakit kt bee pee... ingatkan bas slalu ade kalu nk gi bee pee bas ade je..tp tup2 xda xsilap aku schedule bas gi bee pee kul 3 cam ar.. x bape ingt tp ptg ar..perghh.. nk xnk kne naik bas smbg2... tp kitorg dpt tumpang ade satu bas yg gi jb tp nnti stop n turun kt yong peng..alhamdulillah... bler sampi kt yong peng ade bas yg gi trus bee pee... hehe.. dh lame x gi bee pee jln kt bee pee pun x tau ..rase last time gi mase skolah rendah kot.... hhehee...

best dpt jumpe mmber aku tue.. aku risau dgn dia.. camne pun aku harap dia dpt tabah kn hati.. camne pun kitorg kt sini sayang kt dia... insyAllah nnti nk turun bee pee lagi... nk lepak2 dgn mmber aku tue nnti biler dia sihat...

25 July 2008

sheila abdul - mungkinkah

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/25/2008 04:55:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
Seperti ada yang tak kena
Di saat melihat ke arahmu
Saat kau berpaling dan tersenyum
Dunia jadi luar biasa

Maafkan andainya ku mengganggu
Ku bukan membaca fikiranmu
Ku hanya ingin mengenalimu
Dan tahu ku menyukai kamu

Mungkinkah ku teman biasa
Seawalnya kita berjumpa
Kucinta kau tidak terasa
Pedih saatnya

Mungkin bila tiba saatnya
Kita akan tetap bersama
Mungkin kita kan jatuh cinta
Mungkinkah

kata-kata semangat...

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/25/2008 04:51:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post

Bila kau letih dan hilang semangat,

Allah telah tahu bertapa kau telah mencuba sedayamu…

Bila tangismu berpanjangan dan batinmu kedukaan,

Allah telah mengira titisan air matamu…

Bila kau rasa ketinggalan dan ditinggalkan,

Allah setia disisimu…

Bila kau telah mencuba segalanya dan tidak tahu tujuannya,

Carilah Allah kerana DIA ada jalan penyelesaiannya..

Bila sesuatu yang pelik berlaku kepadamu dan kau keliru,

Ketahuilah bahawa Allah ada jawapannya…

Carilah DIA dan sujud kepadaNya…

24 July 2008

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/24/2008 12:37:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam..

pagi2 lagi aku telah dikejutkn bunyi lagu 'rachel razwan' yg telah aku set kan as message alert..
rupe2 mmber aku time plkn dulu bg sms..hhoho..."wey kawan!!!bgun2 xkn T.T.S lg kot!!!!x baek dong tdo lps subuh!!hahha
btw morning fwen"... hahah..T.T.S tue sebenarnye Tempuh Tanpa Senjata tapi aku panggil Tdo Tentu Seronok..heheh ingt
lagi kalu kt plkn dulu lps jga mlm (konon kepenatan) kitorg xyah g senaman pagi2 ..so,ape lagi
lps subuh smbung tdo ar..hahha.. tp mmber aku ni lah yg slalu bg ceramah free aku pagi2...anyway thanks beb!!!

erm.. biler dh start psl plkn teringt dulu masa mula2 jejak kn kaki kt kem titian bintangor rembau n9..
igtkan kt sabah sarawak sane..suspen je nama kem ni... first time gi sane klakar giler... coz bus x bleh nk msuk dlm
kem coz semput tgh jln coz x bleh nk naik bukit...so,kami berjalan kaki ar !!!jgn risau x jauh pun dkat je..

aku dpt skuadron spica a.k.a alpha.. spica tue adlah nama sbuah kapal TLDM..al maklum lah kem aku tue under TLDM
hohooh..tgk name je dh gempak kn???heheh aku jd ketua dorm wirawati spuluh..aku rase akulah ketua dorm yg paling sempoi kot
haha..enthlah x bape kisah sgt pun..lgi2 dpt ketua yg kanak2 rebena ni... biler kadang2 dorm teruk angin gak aku.. tp jarang ar aku nk mrah2 kt bdk2 aku
coz bg aku sumer dh bsr2 kn kalu x buat keje je aku sound... alhamdulilah dorm aku dpt dorm terbaik!! bangga seh!!hehe

aku ade msuk kawad...alhamdulilah rezeki wirawati skuadron spice menang kawad kaki terbaik...sgala pnat lelah berbaloi gak
yg paling best mase kawad kaki dlu mmber non muslim pun join pakai tudung gak..hahah bertapa ukhwahnya kami!!!
btw aku join pertandingan sukan air antara kem plkn kt kem matin.. huhuhu... xmoh ar citer pasal bende ni..buat aku sedih n sakit ati dgn pengadil!! disebabkn ksalahan teknikal kami tersingkir!!! waaaaa subsub...

aku ske kayak!!!yes!!! tue yg paling aku ske skali heheh..flying fox pun best gak.. aku dpt naik 2 kali beb!!!hehe
bab member2 kt sane mmg best.. paling aku ske kelas kenegaraan.. aku ade bestfriend kt sane.. ade lolipop,senyum,naz,jaja mamat sumer ni sporting abis.. till now diorg x pnah lost contact dgn exp lolipop..huhu..lps msuk unikl sonyap jo..bz agak nye x lupe gak ain,bibiey,deja,echa n ramai lagi..waaaa rindu sama kamoo sumer...

paling klako..aku kne wat tarian melayu..perghh... tue lah yg first n last time aku menari kt dpan org ..malu seh!!!! lgi gelabah biler aku kne jadi lead ..adui!!! alhamdulillah...segalanyer berjalan dgn lancar... ade gak yg bg commet tarian aku.. mmber2 aku byk terkujat kt situ... yelah..aku kn agak kasar orgnyer..hahahha....

oklah kot sampai sini je aku citer serba sikit pasal plkn... kalu nk citer selanjutnye empat ari empat malam blum tentu abis
haha.. k
ok gtg bye
wassalm

23 July 2008

yahooo!!!

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/23/2008 12:57:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...
hehehe..test 1 QMT 315 ditunda ke minggu hadapan hari isnin!!! hohoho.. gumbira aku teramt sgt!!! perghh.. lately byk kot xment2 yg perlu dibuat...mat 253,qmt 315 n qmt 320... its 330 note aku blum update lagi... fin 260 pun blum update agi... huhuh... byk nyer kerje!!! work hard or get lost!!!

smlm kt dst aku cam x fokus sgt coz aku cam x bape sihat huhuhu...tue lah gi gatal blasah durian byk2..dh demam plak.. tp topic kali ni x hot sgt ar.. x mcm dulu2... best tgk... or maybe aku je yg x mood nk tgk?? erm...

smlm nk tgk sindarella!!!! tp x dpt coz time tue aku kt dst... huhu..camne eh citer tue?? sape bunuh butang??? butang kene tembak?? mcm ne dgn zoela ?? hohoho...

erm... byk2 subjek sem ni bg aku agak mencabar mat 253... huhuhu... pening seh wat traspose tue?? senget2 kapla aku.. sib baik x tercabut?... kne fokus btul2 kt soklan tue... kalu silap sikit dh slah sumer... hohoho... qmt 320 pun same gak..kalu x pay attention yg btul2 tue... mau lost tue...

ape2 wish me luck k... hope dpt result yg terbaik kali ni!!!

22 July 2008

suck!!!

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/22/2008 08:58:00 AM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...
hhuh..skrg ni aku kt lab ..huhuh... break jap... so,,smpt kot aku nk update blog nie... smlm dh penant sgt n mls nk turn on laptop...huhuh... smlm mlm ade AGM QUASAR... hohoho..panas seh!!! paling kritikal mase bab2 yuran ni... panas telinga kami... ade plak yg kate kami as a senior x bekerjasama byr yuran...What the fish!!! kami x tau pape pun psl yuran tue kene byr bape n biler due date dia tue... bengang gak ar.. yg x best tue yuran dia mhl giler dulu RM10 tp skrg RM 25 ...huhuhuh

sok ade test 1 for QMT315..perghh giler cepat seh!!! hhhhuhuhu..mlm ni ade MPP bersama mahasiswa... mesti hot...hehhe.. bab rombak bilik n stor cuti sem topic hangat tue... hehhe

20 July 2008

ahad!!!!

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/20/2008 10:17:00 AM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...

huhuhu... ari ni penat yg amat... byk giler bju yg dibasuh!!! smlm dh lah ujan then ari jumaat pun sama gak.. berlambak2 baju aku... hhuhuhu... kan bagus ade mesin basuh..hhekhek... senang sikit ...

smlm entah kul bape aku terlelap.. kesian fiza tgk citer man laksa sorg.. sori beb,, gua tertdo smlm.. mgantuk yg amat... smpai dh x bleh thn lagi.. smlm dh pnat berjalan... sampai sakit2 kaki ku...

smlm pun aku x bukak buku langsung!!! ape nk jadi dgn aku ni.. kate nk dekan sem ni... erm... citer pasal dekan ni.. ade sorg mmber aku kt UiTM arau every sem dekan.. perghh.. dasyat gak eh mamat ni.. kalu dip bleh terima lagi.. nie degree beb!! dia amik B.FIN skrg dh part 3... kagum sungguh... dia mmg sorg yg genius... huhuh... bila lah aku nk dpt camtue... slalu gak mamat ni beri semangat kt aku... thanks dude... aku x slalu reply sms dia..yelah celcom kot.... hehehe.. nnti2 aku rajin bli no. celcom eh...hehhe..

ari ni dh study!!! yeah!!! nk Qada' aku x study smlm.. huhuh..mak maafkan anak mak yg malas ni..huhuhu... aku slalu jadi lain drpd yg lain...huhu.. dulu mase skolah rendah dulu..kakak aku sumer masuk skolah kebangsaan aku msuk skolah cina..then biler skolah menengah plak..kakak aku sumer msuk skolah asrama aku plak msuk skolah harian biasa... biler dh masuk U plak.. kakak aku sumer msuk USM ...aku plak UiTM.. kakak aku sumer amik degree.. takda sorg pun yg amik Diploma cam aku ni...huhuhuhu... cam ne pun kakak aku sumer slalu bg semangat aku belajar... huhu... diorg x bleh tgk adik yg sorg ni down n trus down..kakak aku nk aku amik at least degree.. ade satu lagi!!! hah... jodoh kakak aku sumer org JOHOR..aku?? org mane eh?? hahhaha... poyo seh aku ni ish2 sempat plak...

P/s: aku pun ade admire ade sorg mamat...hahahha...oopppsss... hope dia xtau...

19 July 2008

shopping !!!

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/19/2008 09:20:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam..
wah ari ni penat yg amat.. aku n fiza pi outing x hingat dunia...ishk2... hehhe.. ari ni wing kami cam sunyi n agak mmbosankn..almaklum lah bdk2 wing dh slamat tiba n entah2 dh landing kt sofa umah masing2... kami disini teramatlah bosan n tak tau nk wat pe..so,kitorg outing lah.. mula2 hingat nk bli present for my lovely sis coz dpt 5A in UPSR ari tue... dh lame giler janji nk bg present..skrg ni bru nk bli.. dh 8 bln lah kot.. heheh..adik akak jgn majuk2 eh..nnti ke jual bru tau hahah... tp yg jelik n plik nyer kitorg x bli dlu present tue,,tp dok mengabiskn duit bli bende2 x bape nk penting... nk adjustment lah sgt ... hahha.. entah hape2 tah.. kami ni bersemangat waja bershopping ari ni.. bli baju , kasut, n mcm2 agi lah... bju je dh sorang tiga pasang.. kasut tue..aku sorg je yg bli.. heheh... kasut lame dh rosak n mmg patut pun bli... aku dh pakai kasut tue since part 2 kot.. lame giler.. tp tahan beb.. tue yg aku sgt syg dgn BATA .. hahha.. lagi kecik smpai ke beso aku mmg duta BATA..hahha..selesa beb.. x yah bli cantik2 tp cepat rosak n x selesa...

erm... smlm hingat nk update blog.. tp mata x bleh nk bukak.. hehhe..mane x nyer aku dok pi tgk cd citer2 dgn fiza... heheh smlm tgk citer ayat-ayat cinta.. pergh sedih beb!!! aku sampai emosi tahap gaban dh!! mmg aku ni agak emosi kalu tgk citer sedih2 ni.. jiwa comel lah katakan... hahha.. kan bagus ade lagi lelaki mcm fahri nie... huhuhu... bagus agama n akhlak nyer.. mmg patut jd contoh lelaki2 skrg ni..aku kagum dgn semangat aisha yg sanggup berkorban demi husband yg tercinta..watak maria yg sedih sgt mase dia dh nk meningal dunia tue n aku benci bangat dgn watak nouru yg jahat n x kenang budi punye manusia!!! lagu2 dlm citer tue best n menusuk kalbu cewah!! jiwang plak aku ni..hahha

Rossa - Takdir Cinta

ku tutup mataku
dari semua pandanganku
bila melihat matamu
kuyakin ada cinta ketulusan hati

yang mengalir lembut
pengusa alam
tolonglah pegangi aku
biar ku tak jatuh

pada sumur dosa yang terkutuk
dan menyesatkan cintaku
andaikan ku bisa
lebih adil pada cinta kau dan dia

aku bukan nabi yang bisa sempurna
ku tak luput dari dosa
biarlah ku hidup seperti ini
takdir cinta harus begini

ada kau dan dia bukan ku yang mau
oh tuhan kuburlah hatiku

p/s: huhuhuhu lagu sungguh menyentuh hati ku..pergh!!!

Rossa-ayat-ayat cinta

Desir pasir di padang tandus
Segar sang pemikiran hati
Terkisah ku di antara
Cinta yang rumit

Bila keyakinanku datang
Kasih bukan sekedar cinta
Pengorbanan cinta yang agung Kupertaruhkan
Maafkan bila ku tak sempurna

Cinta ini tak mungkin ku cegah
Ayat-ayat cinta bercerita
Cintaku padamu
Bila bahagia mulai menyentuh

Seakan ku bisa hidup lebih lama
Namun harus kutinggalkan cinta
Ketika ku bersujud


17 July 2008

ape nk tulis daaaa

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/17/2008 08:03:00 PM 1 PeMbErI IdeA Links to this post
salam..
kadang2 kita terpaksa sakitkan hati kita utk menjaga hati orang ...knape eh??
dulu aku ni jenis..mls nk fikir hati org..nak jaga hati org..tp semenjak aku dok hostel ni aku blajar jaga
hati orang.. yelah dh dok jauh dari family kn.. aku x pernah dok jauh dgn family... aku x pernah merasa kongsi bilik
dengan org... share things.. kekok gak masa mula2 tue.. dlu rase nk marah je org kalu sentuh brg2 aku..dlu kat umah xda org pun nk sentuh brg2 aku... lama2 aku dh x kisah.. aku dh blajar cikit2 cara idup kt sini.. alhamdulillah aku berjaya... wlaupun x 100%... hehhe.. xsumer bende kita bleh kongsi dgn org kn...

minggu ni aku x bleh balik.huhu..aku kene settle kn proposal aku yg nk dianto isnin ni..huhu..bru nk jejalan kt melaka..besok mlm aku ade discussion psl project paper tue..hhuhu..xpe2.. nti minggu dpn aku nk blik gakk...

15 July 2008

down to earth

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/15/2008 03:21:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam..
hohoho..aku tak tau nape dgn aku lately nie ...aku cam pelik jer.. dh lah prob dgn abg angkat aku xabis agi.pastu dtg plak kes smlm.. huhuhu..aku tau mmber aku x salah aku je yg teringat fobia kau dulu..smlm aku smpai dh xbleh nk berkata-kata huhu..cam takut nk bercakap dgn org di sekeliling aku ...cam pelik kan ...hehe..btw nak bgtau ni..aku sebenornye online kat lab ni..hehhe.lecturer ade je kat depan ni..hehe..masa yg terluang better kita abiskan dgn blog ni..btul x???

ari ni ptptn masuk!! wah bestnyer...dh lame aku idamkan ptptn nie...budak2 course lain sumer dah dapat bdk part aku je prob huuhuuuu...tp xkan lah kan ..aku dh dapat duit tue kan.. leh lah aku bli buku teks ke hape ke..heheheh

bsok result muet aku keluar ..huhuhu takut beb......wish me luck k

09 July 2008

balik kampung lenga!!!

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/09/2008 08:05:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam...
yeah2..ari aku cuti heheh..xda kelas beb... ari ni aku gi kempung lenga umah mak angkat aku dulu masa opkim dulu2.. hehe..dh lame x jumpe mak n family.. best..td aku bertolak tengah ari.. then dlam kul 6.30 ptg bru blik..hohoh...kami pergi berempat .aku,fiza,mai n abg ariff...yang best kat sane ade durian!! pergh!! aku dh lame xmakn durian...best masyuk beb.. kitaorg cari durian kt kebun mak.. ade yg bru gugur.. sedap seh...

sebenarnyer kitaorg x plan pun nk gi sane ... tp semalam.. abg ariff bg sms kate mak n abah demam teruk..tue yg kami bergegas gi sane... alhamdulilah..masa kitaorg sampai mak dh ok sikit..kesian mak n abah .. hu3...

tp alang menyeluk pekasam biar sampai ke lengan.. kitaorg pastue gi lah cri durian ...coz mak suruh.. mak kate durian dh byk gugur n belum kutip lagi... aku nak bawak blik durian tue kt kolej tp mase on the way kt benteng ,pak guard plak tahan..adui!!! coz abg ariff anto kami ...tp kt bonet durian banyak..nk angkut xda plastik.. so,kami sempat angkut sikit je durian ...huhu..yg lain abf arif wat balik umah dia...huhu3...

08 July 2008

kate hati...

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/08/2008 03:13:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam... hoho..

takkan lagi aku menunggumu
kau hadir di dalam mimpi-mimpiku
puas ku mengharapkan diri
seperti mereka yang punya cinta

dirimu tanpa diriku
kau tempuhi penuh bahagia
diriku mahu kau tahu
pedih ini kau tak terasa

warkah ku mengharapkan diri
seperti yang aku kenali dulu
Setiaku menantikan dirimu
Seperti setianya terhadap diriku

tapi ku melepaskan mu
melangkah namun tak terdaya
terusku terus menunggumu
cinta yang tak kan pernah ada

lagu ni tajuk nyer WARKAH...nyanyian band BAU...
erm... aku ske lagu ni coz ade kena dgn aku... slama ni aku dh learn byk bende..yup.. lbih2 lagi dh umur aku pun yg x lame lagi dh jadi dewasa ni..menanti sesuatu yang x mungkin terjadi.. terus menunggu dan menunggu... tanpa aku sedari aku dh tunggu slama 4 thn ...ramai yang kate ... bodohnyer ko tunggu dia... entah2 dia dh ade... dulu aku mcm buat bodoh je lah... then skrg ni aku terfikir.. yup.. ape yg diaorg katekan mmg btul... ape gune nyer aku tunggu dia.. entah2 dia dh lupakan aku... erm.. skrg ni aku kene let it go... aku kene terima hakikat.. tak semestinya kita akan dapat ape yang kita mahu... ape pun aku still doakan dia bahagia walaupun kt mane dia berada... aku rasa bahagia kalu dia bahagia... yup aku mmg xdpt nk lupakan dia buat masa skrg ni .. tapi aku akan cuba secara perlahan-lahan..aku tahu aku kena kuatkan semangat... byak bende yang perlu aku fikirkan untuk masa depan aku...

untuk dia... aku harap ko x lupakan aku n kita akan still kawan sampai biler2.. hope ko dpt capai ape yang ko nk capai...

new sem ...

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/08/2008 02:49:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam sumer...
wah minggu ni dh start kelas dah...hahuhauau..sedih?? ada gak ar..tp yg best dpt jumpa mmber2 lama.. wah gue windu bangat sama mereka...

erm..biler start citer pasal klas.. aku nyer kelas pertama dh ade xment... then xment tue kne anto 30 minit slepas tue..waaaaa.... beku kapla aku.. yelah dh 2 bulan x jenguk buku...blank plak...

erm... kalu citer pasal kolej plak.. aku mmg x ske ..yelah ske2 je pihak berkenaan nk tentu kan kami ikut CGPA... what the fish ..teruk lah cam ni.. agak2 kan kt mana lah aku tercampak sem depan.. kalu bantah nnti diorg suh dok luar.. perghh... tahu kah mereka yg suasana pembelajaran dan keserasian antara roomate penting utk mendapatkn result yg terbaik???? hohohoh... kalu dpt roomate yg xbleh ngam camne??? boleh study ke nnti?? fikir-fikirkan lah!!!!mereka seperti akan mencetuskan diskriminasi antara kami... kalu citer pasal anugerah kualiti naib canselor yg akan datang plak ..erm.. mereka nk kami jd hipokrit... cakap yg baik2 je tentang pengurusan kat sini.. tapi realitinyer hampeh... camne tue??? erm... mereka sepatutnye meningkatkan tahap pengurusan kt sini... bukan menyuruh pelajar jd hipokrit....hohoho.. kadang-kala ade yg kata kami x bersyukur dpt msuk U nie.. kami amat bersyukur sabab diberi peluang mcmni ... tp kami harap sgt2 pihak terbabit faham untuk menjadi world class university adalah menjadikan kawasan kampus mempunyai pengurusan yg membanggakan dan fasiliti yang lengkap...kami xfhm kenapa hanya U kami wireless kene byr.. padahal U lain free... erm.. pelik2...
pape pun kami amat berterima kasih kepada pihak terbabit yg beri kami peluang belajar disini...