19 November 2008

a day in my life..

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 11/19/2008 10:22:00 PM 1 PeMbErI IdeA Links to this post
salam..
alhamdulillah akhirnya final exam dh abis..heheh...yeepi!!.. so, ape lagi!!! kite enjoy!!! hahaha..

cuti sem ni aku byk keje huhu.. mcm2.. paling best aku plan nk naik penang,turun jb, blajar swimming huahuahuh... ishk2..mcm2 ar... jd babysitter pun ade dlm list aku..hooohhoh..bertapa bz nya aku kali ini..

nnti naik sem,aku bawa kete!!! hehe.. bpk aku kasi..saga lame.. warne klabu.. biase2 je.. tp amat bersyukur usia aku semuda ni dh ade kete!!! wah...hehe.. thanks a lot bpk!!heheh...nnti insyAllah aku akn pamerkn pic kete ku disini..hehe

ari ni aku teman kan kakak aku gi interview pejuang2 kemerdekaan.hoho.. best ooo dpt jumpe org2 yg byk berjasa kepada negara kita yg tercinta ini...aku rase bngga bile dgr kisah2 mereka... walaupun aku hanya jd camera woman td.. sedikit sebayk aku ade gak input...heheh... bg aku pengalaman aku hari sgt bermakna ..hehe

07 November 2008

say something about...errr

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 11/07/2008 08:49:00 PM 0 PeMbErI IdeA Links to this post
salam..

hohoh..dh lame x update blog ni kn..aku bukan ape.. busy sgt2... yelah.. final xam blum abis agi..aku bru je abis 2 paper..hukhuk..org lain dh nk balik pun..huhuhu.. gap jauh sgt..

someone ade tanye aku tentang cinta... wah topik hangat n kalu leh aku nk elak kan !!! susah nk ckp bab cintan-cintun... pengalaman aku x seberapa pun.. tp bg aku cinta itu
sesuatu yg kita sendiri rase dlm hati... cewah!!! ayat x bleh blah jiwang... cinta tue hormat,syg,setia n mcm2 lagi lah.. hahha... (sorilah dik akak pun x dpt nk xplain lebih2)hahah...aku sendri pun keliru... bg aku cinta indah nya kejap je.. sakit,perit berpanjangan... tp cinta pada yang ESA adlah cinta sejati dan abadi kekal selamanya.. tue yang patut kita kejar.. erm...