19 November 2008

a day in my life..

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 11/19/2008 10:22:00 PM
salam..
alhamdulillah akhirnya final exam dh abis..heheh...yeepi!!.. so, ape lagi!!! kite enjoy!!! hahaha..

cuti sem ni aku byk keje huhu.. mcm2.. paling best aku plan nk naik penang,turun jb, blajar swimming huahuahuh... ishk2..mcm2 ar... jd babysitter pun ade dlm list aku..hooohhoh..bertapa bz nya aku kali ini..

nnti naik sem,aku bawa kete!!! hehe.. bpk aku kasi..saga lame.. warne klabu.. biase2 je.. tp amat bersyukur usia aku semuda ni dh ade kete!!! wah...hehe.. thanks a lot bpk!!heheh...nnti insyAllah aku akn pamerkn pic kete ku disini..hehe

ari ni aku teman kan kakak aku gi interview pejuang2 kemerdekaan.hoho.. best ooo dpt jumpe org2 yg byk berjasa kepada negara kita yg tercinta ini...aku rase bngga bile dgr kisah2 mereka... walaupun aku hanya jd camera woman td.. sedikit sebayk aku ade gak input...heheh... bg aku pengalaman aku hari sgt bermakna ..hehe

1 PeMbErI IdeA:

kynn on November 20, 2008 at 1:04 AM said...

seronok nyer ko sha cuti nie...
mcm2 aktiviti ko rncang...hehehe..
hope ko enjoy k???