17 July 2008

ape nk tulis daaaa

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 7/17/2008 08:03:00 PM
salam..
kadang2 kita terpaksa sakitkan hati kita utk menjaga hati orang ...knape eh??
dulu aku ni jenis..mls nk fikir hati org..nak jaga hati org..tp semenjak aku dok hostel ni aku blajar jaga
hati orang.. yelah dh dok jauh dari family kn.. aku x pernah dok jauh dgn family... aku x pernah merasa kongsi bilik
dengan org... share things.. kekok gak masa mula2 tue.. dlu rase nk marah je org kalu sentuh brg2 aku..dlu kat umah xda org pun nk sentuh brg2 aku... lama2 aku dh x kisah.. aku dh blajar cikit2 cara idup kt sini.. alhamdulillah aku berjaya... wlaupun x 100%... hehhe.. xsumer bende kita bleh kongsi dgn org kn...

minggu ni aku x bleh balik.huhu..aku kene settle kn proposal aku yg nk dianto isnin ni..huhu..bru nk jejalan kt melaka..besok mlm aku ade discussion psl project paper tue..hhuhu..xpe2.. nti minggu dpn aku nk blik gakk...

1 PeMbErI IdeA:

tazz on July 18, 2008 at 8:36 AM said...

awak nak buat chat box tu eh? mule2 awk pegi kat www.shoutmix.com. awk register dulu.x lame pun nk register. pas register awak bleh reka chat box awk. bile da siap, awk copy code die. pastu kat paste kt blog awak eh. mcm tu je. ade ape2 lg nti tanye la k? :D