27 February 2009

pagi jumaat...

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 2/27/2009 01:05:00 PM
salam..
ari ni sepatutnya xda klas tp lect. aku nk wat klas ganti kul 3 ptg kang huuhu...baru budget nk tdo ptg..kehkeh2...adei...

smlm aku tertinggal pendrive kt delta..adei...sakit nyer ati..camne leh trggl..adei dahlah byk coding vb kot...pagi2 aku dh sms talker coz aku bru teringat dia ade klas kt situ kul 4-6ptg..hukhk... tp dia kate dia xde klas kt delta..dia ade class kt gamma..hukhuk..then aku cri lagi bdk klas puan fadilah ... then aku teringat wani part 5.hukhuk... aku mintak tlg dia survey..huhu.. aku dh gi lab tue... tp pembantu makmal xde..adei.. bengang nye.. hope sape2 yg terjumpe pendrive "cik mode" tlh pulang kn.. coz banyk benda tersimpan disitu dan ia amat penting bgku... plz....

minggu dpn saat2 yg paling gerun dan seram bg aku... coz minggu dpn aku teramat busy.. coz ade test ,quiz n sebagai nye dlm 1 minggu tue.. ni interface untk system aku blum siap ni..adei...cuak plak aku ni.. huhuh... aku risau sgt2 pointer aku kali ni.. aku berharap sngat dpt pointer terbaik.. aku nk sgt2.. tapi aku x perform dgn baik dlm quiz or test utk sem ni... aku sendiri pun xtau nape... padahal.. aku dh study bgai nk rak.. aku hafal rumus.. aku baca buku tebal marketing research...tapi aku still xdpt score yg terbaik.. huhu.. aku tau study week aku tiba x lame lagi..huh... dh msuk minggu ke tujuh nie... huhu... camne pun aku tau aku kene sabar n berusaha lebih lagi.. maybe usaha aku tak mencukupi ..hohoho.. aku kne wat yg terbaik!!! x bleh main2 agi dh ni!!!

2 PeMbErI IdeA:

~blOody~ on February 27, 2009 at 7:06 PM said...

tnx 4 da cOment..heee~
aku bkn buaya la...hee~
eh..cmne nk taruk lagu kt blOg?

tea O_ais_limau(ais kurang ar) on February 27, 2009 at 9:08 PM said...

ko gi click kt my gratisan musik.. pastu follow the instruction..hukuk