27 May 2009

hari yang agak mendebarkan

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 5/27/2009 11:07:00 PM
salam..
hohoho...ari ni aku ditugaskan closing kedai kek..adei..ni first time aku wat keje ni..huhu..slalu tgk org wat jer...confidence btul bos tue kt aku ni yang x sampi sbln keje ni...huhuh...cuak seh... giler ar... bkan ape kene check stock pastu kene fax kn kt big bos...kira duit adei..ni yg lemah ni...kalu loss abis aku kene ganti..kira berat gak ar tanggungjawab aku ari ni huhuhu..takut pun ade ni..huhu

ari ni pun agak bohsan coz abg kebanggaan aku x keje ari ni..adei... dia keje amat bersungguh2..terpengaruh sebentar utk sama2 bersemangt bekerja..mmg patut pun dia mnang the Grand Cashier Service and Skills Competition..hohoho..bkn calang2 orang leh dpt ni... susah oooo...bangga dgn bro ni..aku pun nk wat something bersungguh2 n berusaha mncapai impian...hoho...

1 PeMbErI IdeA:

tazz on May 30, 2009 at 1:30 AM said...

hehe. sabar je la. klu kite wat baik org salah sangke. kang buat jahat lak tak boleh. wat pening kepale je hidup ni kdg2.