13 September 2008

lepak di melaka!!!

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 9/13/2008 05:13:00 PM




Salam semua… hehehe…dah lama aku tak update blog aku ni.. huuhu… banyak kerja yg perlu aku wat lebih2 lagi sekarang ni aku dah ada banyak xment perlu disiapkan huhuhu… agak busy life aku skrg ni… erm…
Skrg ni aku nk story pasal mmber2 aku lepak kt umah aku hari tue… heheh… aku rase tiga hari tak cukup nk bwk diorg ronda2 melaka … cam x perfect je… byk tempat yg aku blum bwk diorg.. insyAllah aku nk ajak diorg skali lagi before graduate nnti hehhee… time tue nk angkut nisa skali kesian dia x dpt join kitaorg hari tue..huhuhu… mase kt Melaka agak terhad… huhuh.. nk celebrate merdeka pun x smpt coz jln sesak yg amat .. tension aku … then hari ahad plak dpt jln2 pg aje coz ptg tue kitorg kne gi pantai puteri celebrate anniversary parents… kt pantai puteri aku ade ajak mmber chatting aku skali join… affrizal… actually kitorg dh lame knl since tuisyen kt cikgu Rashid dlu tp x rapat pun… skrg ni kitorg agak rapat dgn coz chatting kat YM… fiza pun knl dia gak.. diorg knal kt YM ..heheh… lupe plak ni snap2 gambo rizal a.k.a pok cik … (gelaran utk dia kt YM) lagi pun dia dtg lmbt … main futsal kate nyer… whatever… apa2 pun aku nk say thanks kt mmber aku nas,yong n fiza coz sudi lepak kt umah aku n my big family… ape2 yg kurang haraf dimaafkn lah ye..heheh… senang2 dtg ar lagi hehhe…

1 PeMbErI IdeA:

kynn on September 22, 2008 at 11:29 AM said...

huhuh..
sha ko nk bwk nisa jer ke....
sdh nyer..
hehehe..
aku ko xnk bwk eh???
huhuh..
ni nk merajuk nie..
huhuh =p