22 December 2010

cakkkk....

DiKarAnG oleh: SHA AZIS PaDA 12/22/2010 12:47:00 AM

salam....

alhamdulillah hari-hari yang sukar telah dapat aku harungi satu persatu...

ari ni nk story pasal bas ...xkisah le ape jenis skalipun... huhuh...aku semakin takut dan risau...lebih2 lagi next week aku bakal pulang ke kampung halaman menaiki bas!!!!! huhuhu.. dah lama sgt xnaik bas ni...risau sgt2... mcm2 xcident yang berlaku yang membabitkan bas!!!

hurm... memang tak dinafikan... bas mmg tersangat laju apabila di jalan raya.. memang setiap kali aku drive pulang ...mulut ku ini akan sentiasa mengeluarkan kata2 bengang kt driver bas2 berkenaan... budget besar.... bile bas2 yg xreti nk slow ni ats highway..terasa kete saga aku ni cam melayang... alhamdulillah aku dpt kawal... memang laju yg teramat.. penah beberapa kali bas2 berkenaan bawa lebih 120km/j!!!!! gilerrrrrr... aku penah je wat aduan...tp xtau aduan aku diambil kira ke x?...huhuhu....

ape2 pun .... aku tau  x sumer driver bas ni sumer cam tue... tp sgt kurang kottttt..... huhuh...

post signaturedrive safe...life save....

2 PeMbErI IdeA:

taz on December 22, 2010 at 1:04 AM said...

lamanyaaa tak datang blog ni :)

SHAZIS on December 22, 2010 at 5:38 PM said...

taz...hehehe...cuti ni bru dpt update kt sini..tue pun kalu btul2 free